Fotbal... ;)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Fotbal... ;)

Mesaj  Vizitato la data de Mar Aug 31, 2010 11:07 pm

2010 / 08 / 31
17:57
LIGA 2
Piteşteanul Adrian Dulcea a semnat cu CS Mioveni
După ce FC Argeş nu i-a plătit contractul de patru luni, Adrian Dulcea şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia piteşteană şi a semnat un contract cu Dacia Mioveni. Dulcea a acceptat condiţiile oferite de CS Mioveni, astfel că cele ...
2010 / 08 / 31
22:22
LIGA 1
Pandurii cere 500.000 de euro de la Dinamo după soluţionarea cazului Ilie Iordache! Crezi că îi primeşte?
Secretarul general al CS Pandurii, Daniel Băloi, a declarat că a depus o cerere la Comisia de Soluţionarea Litigiilor, prin care îi solicită lui Dinamo restituirea sumei de 500.000 de euro plus TVA din drepturile TV, bani viraţi de LPF ...
2010 / 08 / 31
21:27
LIGA 1
Mircea Sandu: "Craiova nu se bate la titlu nici măcar la anul chiar dacă e Piţurcă acolo" Wink
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, consideră că venirea lui Victor Piţurcă pe banca Universităţii Craiova nu îi garantează grupării oltene prezenţa în lupta pentru titlu în următoarele două sezoane."Nu cred că Universitatea se poate ...
2010 / 08 / 31
21:40
NATIONALA
Dorinel: "N-am bani să-l iau pe Contra la Galaţi, salariile la noi sînt foarte mici"
Fostul internaţional Dorinel Munteanu este de părere că victoria la debutul în preliminariile pentru Euro 2012 este fundamentală pentru reprezentativa antrenată de Răzvan Lucescu şi comentează revenirea lui Cosmin Contra în echipa ...
2010 / 08 / 31
21:33
LIGA 1
FOTO / Galamaz, Ricardo, Onofraş şi Apostol au efectuat primul lor antrenament cu Steaua
Foştii jucători ai formaţiei Unirea Urziceni, George Galamaz, Ricardo Gomes Vilana, Marius Onofraş şi Iulian Apostol, au efectuat în această seară primul antrenament cu noua lor echipă, Steaua. Atacantul Marius Bilaşco, transferat şi ...
2010 / 08 / 31
21:05
LIGA 1
CFR Cluj l-a luat pe Tomas Costa de la FC Porto!
Mijlocaşul Tomas Costa (25 de ani) a jucat ultima dată la FC Porto, fiind împrumutat pentru un an de zile la gruparea din GruiaCosta a marcat 2 goluri pentru FC Porto în 41 de partide
2010 / 08 / 31
20:52
LIGA 1
Ţicleanu: "Sistemul lui Piţurcă va fi copiat şi la alte echipe!"
Aurel Ţicleanu spune că modelul impus de Victor Piţurcă la Steaua şi Universitatea Craiova va fi copiat în viitor de mai multe grupări din Liga I."Piţurcă a impus un anumit sistem atît la Steaua, cît şi la Universitatea Craiova. Va veni ...
2010 / 08 / 31
20:15
LIGA 1
Păcurar: "Cred că o să-mi găsesc liniştea şi o să am rezultate bune la U Cluj"
Fostul mijlocaş al Stelei, Alexandru Păcurar, a vorbit la Contraatac despre transferul său la Universitatea Cluj.
2010 / 08 / 31
20:31
LIGA 1
De Zerbi şi-a reziliat contractul cu Napoli! Vine la Cluj!
În urmă cu cîteva minute Roberto De Zerbi a ajuns la un acord cu Napoli pentru rezilierea contractului. Mijlocaşul va semna prin fax cu CFR şi astfel va putea fi înscris pe lista cu jucătorii care pot evolua în Champions LeagueŞtirea a fost ...
2010 / 08 / 31
20:24
LIGA 1
Hagi, Andone şi Şumudică au asistat la antrenamentul naţionalei
La rugămintea directorului Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, selecţionerul deschide a deschis cantonamentului "naţionalei" pentru tehnicienii cu licenţa PRO, dar şi pentru cei din Liga a II-a. În tribună au fost ...

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum